sâmbătă, 26 septembrie 2009

Dragu- El fenomeno

Primarul Nicolae Dragu a diluat cat se poate mesajul pro-Basescu din aceasta precampanie. Astfel după ce a dezvelit statuia Reginei Maria impreuna cu Basescu ,reansmitand astfel si efecte vizuale relatia extraconjugala cu pdl-ul ,primarul municipiului a fost gazda excelenta si pentru contracandidatul marinarului ,domnul (cum ar spune nea Nelu') Geoana . Sa zicem ca a primit presedintele senatului ,nu candidatul,asa ca gasim explicatii oficiale........ primarul oricarei localitati+ pres senatului trebuie sa fie = love ca intr-un stat normal .
Astazi cand ma duceam spre sediul partidului ca un membru constiincios in precampanie ...şoc! maşini realitatea şi antena 3 . Ajuns la sediu aflu de venirea doctorului primar prezidentiabil ,.. Oprescu mon cher. Bineinteles ca nu stiu cine la invitat, dar Dragu l-a insotit tot timpul .Nu a fost un schimb de experinte intre primari ca nu erau la program ..mai mult televiziunile nationale au preluat evenimentul ca inceputul campaniei in teritoriu a lui Oprescu .Asa dar Dragu + Oprescu este si asta = love.
Nu putem spune decat ca Dragu este o gazda buna pentru toti prezidentiabilii si nu spune ca il sustine pe Basescu decat cand are nevoie de bani la primarie . Probabil ca si la viitoarea vizita a lui Tariceanu , Dragu nu va precupetii sa se afiseze si cu fostul prim-ministru persoana pe care a sustinut-o si la ultimul congrs PNL pentru functia de presedinte al partidului .
Electoratul taliban a lui Dragu probabil ca va vota cu cine va simti si nu va alatura imaginea primarului vreunui candidat la presedentie.

Un comentariu:

  1. dece niodata omul nu este multumit? dece oricit de mult bine ai face tot nu este omul multumit? DECE DECE DECE?PTR. CA DE VINA ESTE CHIAR OMUL ASA ESTE da SI ATUNCI CE SA ASTEPTI DE LA VIATA ? INSULTE JIGNIRI SI MULTE ALTE RAUTATI<DACA-L RESPECTA PE d_l presedinte al tarii ASTA DOVEDESTE MULTA OMENIE cine-L CRITICA RAMINE DE VAZUT CUM STA LA CAPITOLUL CARACTER.

    RăspundețiȘtergere