luni, 29 noiembrie 2010

Se intâmplă în Călăraşi




Un moment dificil pentru un blogger ar fi să stea în oraşul acestor fotografii şi să le comenteze .Nu vreau prin postarea acestor imagini să aduc vreo ofensă Călăraşiului şi călărăşenilor printre care mă număr şi eu ,oricum ei tocmai au avut parte de un întreg ritual în acest sens la Zilele Călăraşiului,ci doar să prezint o nouă grozăvie a strategiei (sigur există o strategie..nu are cum altfel în secolul 21,oraş de 75.000 locuitori în Uniunea Europeană) peisagistice şi urbanistice a oraşului promovată de edilul nostru. Las plăcerea eventualilor citori ai acestui blog să comenteze fotografiile.

4 comentarii:

  1. echipa de straja de la poarta raiului, formata din cele doua cosuri de gunoi, mai in spate comitetul de primire compus din 3 tomberoane de vitza nobila si de o parte si de alta observati cu atentie, dupa culori(portocaliu si albastru, cam decolorat in perioada asta) sunt domnii de la filaj, tomberoanele stradale fixe cu casca de protectie impotriva gunoaielor dure. toate acestea reprezinta sistemul multilateral dezvoltat in frunte cu iubitul nostru conducator, tovarashul

    RăspundețiȘtergere
  2. o adevarata ingeniozitate, o adevarat oaza de relazare langa o fantana arteziana... o mirifica priveliste la intrarea unui parc, si bineteles totul il datoram cum zicea un "anonim" tovarashului...conducatorul nostru al tuturor "javrelor"

    RăspundețiȘtergere
  3. ..care va sa zica ne-a scos din mizerie ca sa citez din vorbele pline de înţelepciune.. -multumesc de coment

    RăspundețiȘtergere