joi, 24 iulie 2008

Cred că am avut dreptate ..TNL organizaţia de tineret cu cei mai mulţi aleşi locali

Nu o singură dată în diferite intruniri ,conferinte de presa ,etc am subliniat faptul ca Tineretul National Liberal este cea mai puternică şi sănătoasă organizaţie politică de tineret din ţară. Suntem singura organizaţie ce are cel puţin patru şcoli politice naţionale anual , 4 delegaţii pemanente (birou pemanent +presedinti de organizatii), şedinte de birou permanent lunar ,calendar de actiuni la nivel naţional şi teritorial ,etc dar..... nu o avem pe Elena Basescu :) !
Ei şi ce !.....au spus altii. Păi ..s-a vazut acum la alegerile locale ,TNL are in acest moment cei mai multi alesi locali dintre organizatiile de tineret din tara .
În cifre este vorba de 4 primari de municipii si orase ,40 primari de comune, 46 de consilieri judeteni si generali(Bucuresti) ,2 vicepresedinti de Consilii Judetene ,47 consilieri în reşedinţele de judet , 134 consilieri locali în municipii şi orase ,812 consilieri in consiliile comunale . Dintre aceştia 1 consilier judetean si 29 locali sunt obţinuţi la Călăraşi.
Deşi nu există partid pe scena politică naţională care să nu îşi etaleze măreţul scop al promovarii tinerilor in politică , PNL este singurul partid care face acest lucru şi îl face bine, printr-un organism respectat de toţi membrii de partid numit TNL. Pe lângă tinerii alesi locali , PNL a implicat foarte mulţi tineri in ministere, autorităţi, agentii în funcţii de decizie .
Recunosc, sunt bineînţeles subiectiv ...dar totuşi să îi dam Cezarului ce este al Cezarului .

4 comentarii:

  1. Ai dreptate...esti subiectiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate esti subiectiv

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate ...esti subiectiv

    RăspundețiȘtergere
  4. Alin, au fost promovati multi tineri in administratia locala pentru ca PNL -ul s-a trezit singur la guvernare si nu avea cu ce ocupe locurile ca altfel... Apropo esti foarte subiectiv

    RăspundețiȘtergere