duminică, 26 iulie 2009

Dragu il sustine pe Base sau ... dezamagit de Dragu

Subiectul ce a ţinut capul de afiş al politicii călărăşene de ceva vreme este anunţarea susţinerii candidatului Traian Basescu la preşedenţie din partea primarului liberal al municipiului Nicolae Dragu.

Deşi anunţată cu surle şi trâmbiţe pe mine unul nu ma mirat . Acesta decizie a primarului trebuie anaizata ca facand parte dintr-un lung sir de evenimente sintetizate in cateva evenimente.....1.relatia nu tocmai excelenta cu conducerea judeteana lucru cunoscut si acceptat ca atare....2.demisia din funcţia de preşedinte al organizatiei municipale al PNL... 3.sustnirea pnţcd-ului de fapt a candidatul Marian Petre Miluţ la alegerile europarlamentare .Deci nu a fost o stire de genul ....."Oau!(Şoc!)... Dragu la PD-L cu Basescu .cine se aştepta!"

Motivul principal , pertinent de altfel , este nevoia de resurse a primarului pentru a-si duce la bun sfârşit proiectele pentru care a fost votat de călărăşeni .

Dezamagirea mea provine din faptul că am fost alături de el ca şi consilier municipal susţinând aproape în totalitate toate proiectele pe care le-a supus aprobarii consiliului in perioda 2004-2008 , convingând mulţi oameni îndeosebi tineri care se îndoiau de actualul primar să îl voteze ,fiindui loial ca şi coleg de partid ..toate astea deoarece credeam că e un bun primar(asta încă mai cred) dar şi un bun liberal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu