luni, 18 ianuarie 2010

Se mai poate spera in Romania

Cand si-a anuntat candidatura Prigoana Jr. credeam ca acesta are sanse reale datorita suportului financiar consistent in fata unui Radu Stroe deficitar la acest capitol.
Dupa prezidentiale incepusem sa imi pierd speranta ca in Romania se poate castiga politic din principii nu numai din bani. Singurul avantaj a lui Prigoana Jr sunt banii,iar presupusele virtutii pe care acesta pretinde ca le-ar avea sunt praf in ochii alegatorului superficial.
Ieri am fost in colegiul in care s-a dat lupta electorala ,in sediile de liberale din sectorul 1 era o liniste asa cum nu mai intalnisem de mult intr-o campania electorala. Oamenii se comportau ca la o actiune normala ,nu exista acea presiune insuportabila ,exista doar speranta ca electoratul va alege oferta noastra electorala . Personal eram temator ca banii lui Prigoana Jr vor face totul insa astazi m-am trezit cu o stire ce imi lumineaza inceputul de an "Stroe a castigat la o dif de aproape 40%". Nu au contat banii ,dvd playere ,amarati cumparati pentru un vot, mita ,spaga .......ci doar votul. Votul pur ....al cetateanului echilibrat ,constient, obectiv , fara sectii speciale ,fara turism electoral ,fara mizerii ce au reprezentat pecetea campaniilor anterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu