miercuri, 5 martie 2008

Trădator de ţară, neam, patrie şi partid -fostul candidat al Elenei Basescu exclus din PD-L

Atâta prostie ca în această decizie complet inutilă de mult nu am mai văzut în politica românească . Reflexele staliniste de partid prezente în ani 90 la PSD (pe atunci FDSN,PDSR) se regăsesc în variantă populară şi populistă astăzi la partidul prezidenţial PD-L. Subiectul legat de candidatura ficei preşedintelui deja numai prindea la public, deci nu putea aduce prejudicii PD-L . Din contră tocmai se demonstrase pe de o parte că Elena Băse' este prea iubita fiica de stat şi partid fiind votată la Congres aproape în unanimitate iar pe de altă parte că la democraţi orcine are dreptul de a aspira la o funcţie chiar dacă o face împotriva dorinţei ficei preşedintelui.
Mai mult Boza (tipul care a fost contracandidatul ficei) era trecut pe linie moartă în partid ,având drept alternative : să plece în alt partid - lucru care ar fi demonstrat posibila conspiraţiune a onorabilului cu alte partide lucru pe care duduia Elena îl anunţa cu patimă înainte de congres sau să stea în PD-L şi să revină în forţă când Băsescu nu va mai popular şi nici de folos partidului deci nici fica sa.
Boza a adus prejudicii de imagine PD-L mai mici sau mai mari el putând fi catalogat de seniorii democraţi ca "...un puşti rebel ..dar e şi el al nostru !..." şi trecut la personaje neimportante fiind dat uitării de colegi , public, mass-media etc deci în concluzie nu mai reprezenta un pericol pt imaginea partidului prezidenţial .
Prejudiciu cel mai mare pentru democraţi nu l-a adus acest scandal ci excluderea lui Boza lucru ce demonstrează încă odată că acest partid conceput la miez de noapte de Traian Băsescu nu are nicio legătură cu democraţia şi regulile ei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu